fredag 13 april 2012

Min typ brorsa!

Jag läser nu Min typ borsa av Johanna Lindbäck.
Den är för ungdommar som gillar kärleksromaner.

Fira nyår i Luleå med mammas nya kille är inte direkt vad  Nina har drömt om. Och att mamma  förälskat kvittar om att internet-Tomas har två söner som är precis i Ninas ålder gör inte skaen bättre. Men nyåret blir bättre än hon hade kunnat ana. Tomas söner visar sig vara helt okej faktiskt. Särskilt den ena. 


Glashuset

Jag har läst en bok av Rachel Caine som är väldigt spännande.När smarta sextonåringen Claire Danvers kommer till Morganville för att studera tror hon att hennes största problem är de elaka tjejerna i studenthemmet. Men det visar sig snart att det finns mycket värre saker att frukta i Morganville. Staden är sedan länge ett högsäte för vampyrer och det är de som är den verkliga makten bakom allt som sker i området. Den som inte har en vampyrs beskydd är ett vandrande mellanmål och ingen lyfter på ögonbrynet om några av collegets studenter "försvinner".

torsdag 12 april 2012

Eld


Snart kommet andra delen av cirkeln ut!!
Mats Strandberg har skrivit en recension om Eld:
De utvalda ska börja andra året på gymnasiet. Hela sommarlovet har de hållit andan i väntan på demonernas nästa drag. Men hotet kommer från ett håll de aldrig kunnat förutse.
Det blir alltmer uppenbart att något är väldigt, väldigt fel i Engelsfors. Det förflutna vävs ihop med nuet. De levande möter de döda. De utvalda knyts allt tätare till varandra och påminns återigen om att magi inte kan lindra olycklig kärlek eller laga krossade hjärtan.

tisdag 10 april 2012

Webbstjärnan!

Ja! 
Vår klassblogg har kommit vidare i webbstjärna och... Det har  också TOOT!

Här är följande datum för saker som kommer att hända på webbstjärnan:

  • 24/4 listan med de 100 bästa bidragen publiceras
  • 12/5 gallring 2 publiceras
  • 3/5 de nominerade bidragen publiceras
  • 16/5 prisutdelning