fredag 3 februari 2012

EclipseHär är Eclipse parodin!!


Puss och kram Olivia

New moonHär är new moom på parodin

Puss och kram Olivia

Twiligt
Omg! Det här är första twiligt filmen på parodi!

Puss och kram Olivia

RenesmeeHär är en video på Bella och Edwards dotter Renesmee (från twiligt).   Snart ska Kristen Stewart och Robert Pattinsson gifta sig!


Puss och kram Olivia

onsdag 1 februari 2012

Tillsammans

Hej!

Jag skulle bara vilja rekomendera en trilogi som heter Tillsammans, min syster har läst dem tre gånger om (jag har bara läst dem en gång) och älskar dem. Tillsammans är en mysig och härlig sommar-bok som man får kärleksrus av.
 Tillsammans handlar om de tre undomarna Alexander, Theresa och Jakob som bor mitt i Stockholm. Alla tre har en väldigt speciell bakrund. På ett sett finner alla varandra och de blir bästa vänner.

Recention - Breaking dawn

Hej

Hittade en en recention om vad Svenska dag bladet tyckte om Breaking dawn.
Dem skriver så här: Med en enda fråga ringande i huvudet lämnar jag, urvriden och knäckt, Breaking dawn del 1: Hur mår Stephenie Meyer – egentligen? För ryckt ur sitt sammanhang – det vill säga de tre föregående delarna av Twilightserien och filmatiseringen av den andra halvan av fjärde boken som följer nästa år för maximal ekonomisk vinst – framstår denna film som en riktigt sjuk människas fantasier.

Jag tycker att de har HELT fel! Det låter ju som att de tycker att Stephenie Mayer är sjuk? Dem ger också Breaking dawn filmen betyg två tärningar av fem. Jag ger filmen LÄTT fem av fem tärningar!